Kaszinótojás - Recept

A kaszinótojás az esküvők és más nagyobb események elmaradhatatlan étele. Ha megkívánod, akkor itt egy tuti recept az elkészítéséhez.
Hozzávalók
- 15 db tojás
- 3 ek majonéz
- 1 ek mustár
- 2 dl tejföl
- petrezselyem
- egy csipet cukor
- só és bors
Elkészítés
Legelőször főzzük meg a tojásokat. Ha megfőttek, akkor hűtsük le őket langyosra. Amikor már eléggé lehűltek, vágjuk ketté a tojásokat, majd a sárgájukat rakjuk egy másik tálba. A tojássárgájához adjuk a majonézt, a mustárt, és a tejfölt, majd aprítsunk bele petrezselymet ízlés szerint. A legvégén hintsük meg egy csipetnyi cukorral, majd sóval, illetve borssal. Dolgozzuk össze a masszát, majd ha készen vagyunk, akkor a tojásfehérjékbe töltsük vissza, a már tejföllel összekevert sárgáját.
Ezt is ajánljuk: Klasszikus tojásleves - Recept