Kaszinótojás lazaccal - Vendégváró falatok ínyenceknek

Vendégeket vársz a közeljövőben? Vagy csak meglepnéd párodat egy különlegességgel? Készítsd el ezt a kaszinótojást, nem fogtok csalódni! Íme, a recept!
Hozzávalók
- 6 nagy tojás
- 2 ek majonéz
- 2 ek tejföl
- csipet só, bors
- 1/4 tk citromhéj
- 1/4 tk apróra vágott friss kapor
- 4 dkg füstölt lazac
Elkészítés
A tojásokat főzzük keményre, majd ha kihűltek, hosszában vágjuk ketté és a sárgáját távolítsuk el. Utóbbit tegyük egy tálba és adjuk hozzá a majonézt, a tejfölt, a sót, a borsot, a citromhéjat és a kaprot. Egy villával keverjük addig, míg krémes állagot nem kapunk. A krémet töltsük vissza a tojásokba, a tetejére pedig tegyünk vékony, feltekert lazacszeleteket.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: wonkywonderful.com
Oldalak
