Jön a Gourmet Fesztivál - Ezek lesznek a kiemelt témák idén
Ismét meg lehet kóstolni a csúcsminőséget.
A térség legjelentősebb gasztroeseménye
Több mint ötven étterem fogásaival - köztük Michelin-csillagos konyhák ételeivel - találkozhat a közönség május 16. és 19. között a Millenáris parkban a 9. OTP Gourmet Fesztiválon, melynek idei kiemelt témái a paprika, a sercli és a sör lesznek.
A rendezvény célja megmutatni, hol tartanak azok a szereplők, akik ma Magyarországon a csúcsot képviselik: legyen szó akár fine dining éttermekről, bisztrókról vagy minőségi termelőkről - hangsúlyozta az eseménysorozat hétfői budapesti sajtótájékoztatóján a Gerendai Károly, a Gourmet fesztivál alapítója. Nemes Richárd főszervező hozzátette, a Gourmet nemcsak Magyarország gasztronómiai kínálatának legjavából nyújt ízeltőt, de mára a térség legjelentősebb gasztrofesztiváljává vált, ezúttal pedig Közép-Európán túl Moszkvából és Szöulból is érkeznek sztárséfek.
A rendezvény részletes programja a www.gourmetfesztival.hu honlapon érhető el.