5 perces tonhalkrém - Észre sem veszed, máris elfogy

Sosem értettem, hogy a magyarok miért nem fogyasztanak elég halat, mikor annyira finom recepteket tudunk belőle készíteni. Ezt a pofonegyszerű tonhalkrémet is biztosan mindenki imádni fogja!
Tonhalkrém - Hozzávalók
- 20 dkg tonhalkonzerv
- 1 tojássárgája
- 1 pohár tejföl
- 1 evőkanál majonéz
- citromlé ízlés szerint
- só, bors
- kapribogyó
Tökéletes tonhalkrém recept
Elkészítés
A tojássárgáját kissé verjük fel, majd keverjük hozzá a halkonzervből lecsepegtetett olajat, a citromlevet, a tejfölt, a majonézt, a sót és a borsot. Ehhez jöhet hozzá a hal, végül pedig az apróra vágott kapribogyó. Egy villával kissé törjük össze, keverjük el és azonnal tálaljuk. Ehetjük kenyérrel, salátával vagy akár héjában sült krumplival is.
Fotó: 123rf.com
Oldalak

This is a modal window.