Hagymás rántottás melegszendvics
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
Egy melegszendvicset bármikor össze lehet dobni, nem egy tipikus meleg vacsora, de mégis jobb, mint egy egyszerű szendvics. Ez a kolbászos, rántottás változat nagyon jó napindító reggeli, és aki nem érez miatta bűntudatot, annak remek vacsi is lehet.
Hozzávalók (6 közepes szelet kenyérhez)
- 6 szelet kenyér
- kolbász, ízlés szerinti mennyiségben
- 5 tojás
- 1 kis fej vöröshagyma
- margarin
- 15 dkg füstölt sajt
- egy kevés oregano
- olaj
Elkészítés
Kevés olajon kicsit megdinszteljük a hagymát, hozzárakjuk a feldarabolt kolbászt és együtt sütjük vele, majd ha már a kolbász is pirul, ráöntjük a tojásokat és a szokásos módon rántottát csinálunk. A kenyérszeletek mindkét oldalát megkenjük margarinnal és felsorakoztatjuk őket egy nagyobb tepsiben.A sajtot lereszeljük. A kész rántottát kiadagoljuk a kenyérszeletekre, majd megszórjuk őket a reszelt sajttal. A sütőbe toljuk, és addig sütjük, amíg a sajt ráolvad. Ha kész, megszórjuk a szeleteket egy kis oreganóval.
Próbáld ki ezt is: rántotta parasztosan!