Görög saláta recept

Egy megunhatatlan könnyű saláta recept, amely a tavaszi és a nyári szezon kihagyhatatlan étele. Sült húsok mellé köretként, de akár önmagában is isteni finom, nem utolsó sorban pedig szuper gyorsan elkészíthető.
Hozzávalók
- 1 db kígyóuborka
- 2 db paradicsom
- 1 db lilahagyma
- olívabogyó
- 10 dkg fetasajt
- bazsalikom
- olívaolaj
Elkészítés
A zöldségeket megmossuk és apróra vágjuk, a sajtot is felkockázzuk, majd összekeverjük a zöldségekkel. Ezután egy kevés olívabogyót is felvágunk és az összekevert salátához adjuk. Az egészet fűszerezzük összemorzsolt bazsalikommal, majd befejezésként egy kevés olívaolajjal locsoljuk le a salátánkat. Akár azonnal is fogyaszthatjuk, de be is tehetjük egy kis időre a hűtőbe,hogy az ízek megfelelően összeérjenek.
Ezt is ajánljuk: Uborkasaláta recept - Katt ide!