Ezzel a recepttel tarolt az év mentes séfje
Húsmentes "rizseshússal" nyert a már hagyománynak számító mentes gasztro-verseny győztes séfje.
Sztárok a zsűriben
A Csak A Mentes Magazin negyedik éve rendezi meg főzőversenyét, amelyről ebben az évben is hiányzott a glutén, a cukor, a laktóz és minden állati eredetű összetevő.
Hazánk egyetlen mentes szellemiségű versenye azért jött létre, hogy az ilyen koncepció szerint étkezőknek inspirációt nyújtson és bebizonyítsák: így is lehet művészi szinten főzni!
A két online forduló alatt az olvasók szavazatai alapján kerültek ki a továbbjutók, majd a továbbiakban szakmai zsűri támogatta a kiválasztást.
A november 10-én megrendezett eseményen a bíráló bizottság tagjai között köszöntötték többek között a rádiós műsorvezetőt, Garami Gábort, pályatársát, Vágó Pirost, Posta Renit, gasztrobloggert és Karalyos Gábor színészt, aki a Barátok közt sorozatból vagy a Moszkva tér című filmből ismerős lehet, mostanában pedig Vegán Hegylakó néven népszerűsíti a húsmentes táplálkozást.
Cikkünk folytatódik, lapozz.