Fokhagymás libacomb - A tökéletes Szent Márton napi ebéd

November 11-én, Szent Márton napján nem is választhattunk volna más receptet, mint egy kitűnő fokhagymás libacombét. Készítsd el még ma, garantáltan ízleni fog!
Hozzávalók
- 4 libacomb
- 1 fej hagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 ek paradicsompüré
- olaj
- majoránna
- só, bors
Elkészítés
A libacombokat fűszerezzük be a sóval, borssal és a majoránnával, majd forró olajon kissé pirítsuk meg. Vegyük ki a húst a serpenyőből és a helyére tegyük az apróra vágott hagymát, a zúzott fokhagymát. Ha ez is megpirult, tegyük vissza rá a combokat, adjuk hozzá a paradicsompürét, öntsünk alá egy kis vizet és lefedve főzzük puhára. Ha már megpuhult, vegyük le róla a fedőt és süssük pirosra. Krumplival és salátával tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!
Fotó: blog.danubiagate.sk
Oldalak
