Felejtsd el a felvágottat – Három szendvicsfeltét, amely azonnal a család kedvence lesz
Bár tudjuk, hogy nem a legegészségesebb alternatíva, a felvágott a legtöbb háztartásban visszatérő eleme az étkezőasztalnak. A feldolgozott húskészítmények helyett érdemes olykor saját szendvicsfeltétekkel próbálkozni – mint ezzel a három egészséges és isteni finom krémmel, amelyet semeddig sem tart elkészíteni.
Spenótos tonhalkrém
Hozzávalók:
- 2 db tonhalkonzerv
- 1 doboz natúr krémsajt
- 1 doboz natúr joghurt
- 2 marék bébispenót
- 2 szál újhagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- ½ tk mustár
- ízlés szerint só, bors
Elkészítés:
- A tonhalat csepegtessük le.
- Az újhagymát, a fokhagymát és a bébispenótot aprítsuk fel.
- A tonhalat, a hagymákat és a bébispenótot keverjük össze a krémsajttal, a joghurttal és a mustárral, majd ízesítsük ízlés szerint.
Cikkünk folytatódik, lapozz.