Egy igazi klasszikus recept - Lebbencsleves
Egy igazi klasszikus leves recept, amely nagyon gyorsan elkészíthető, és akár vacsorához vagy egy vasárnapi ebédhez is kitűnő választás lehet.
Hozzávalók
- 8 dkg lebbencs tészta
- 1-2 nagyobb krumpli
- 1 kis fej vöröshagyma
- pirospaprika
- só
- ételízesítő
Elkészítés
A tésztát egy kevés olajon aranybarnára pirítjuk, majd rádobjuk az apróra vágott vöröshagymát. Kicsit még pirítjuk a tésztát a hagymával együtt, majd a tűzről levéve adjuk hozzá a pirospaprikát is. Öntsük fel az egészet vízzel, tegyük hozzá a kockára vágott krumplit és a fűszereket, majd főzzük addig az egészet, amíg a krumpli is megpuhul.
Ezt is ajánljuk: Egyszerű tejfölös krumplileves recept - Katt ide!