Könnyű, egészséges és még diétás is: Zöldfűszeres tavaszi leves

Ezzel a levessel pillanatok alatt feltankolhatsz azokból a vitaminokból, amelyekre szervezetednek szüksége van.
Zöldfűszeres tavaszi leves
Hozzávalók:
- 1 csokor zöldhagyma
- 1 ek aprított citromfű
- 2 ek aprított kapor
- 2 db cukkini
- 2 dl tejföl
- só
- babérlevél
- citromlé
- borsikafű
Elkészítés:
A felaprított hagymát egy liter vízben főzzük fel a babérlevéllel együtt, majd sózzuk meg. Adjuk hozzá a lereszelt cukkinit, a fűszernövényeket és a zöldfűszereket is. Közben a tejfölt higítsuk fel egy kevés meleg lével, majd fokozatosan keverjük bele a levesbe. Forraljuk össze, majd a végén citromlével ízlés szerint ízesítsük. Tálaláskor melegen és hidegen is egyformán finom.
További két leves receptjéért lapozz!
Oldalak
