Te is szereted a cidert? Megmutatjuk, hogy készítsd el otthon

Mostanában a cider, azaz az almabor az egyik legnépszerűbb alkoholos ital hazánkban. Ezért most megmutatjuk nektek, hogy hogyan készíthetitek el ezt a fantasztikus italt akár a saját konyhátokban.
Almabor, az új kedvenc
Nem bor, nem sör, még csak nem is pezsgő, mégis remek alkoholos ital. A cider alkoholszintje alacsony, ugyanakkor bővelkedik antioxidánsokban és fenolokban, amelyek köztudomásúan csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek és a rák előfordulásának kockázatát. A cidert nem csak magában ihatjuk, hanem forralt bort varázsolhatunk belőle, vagy főzhetünk is vele. Akár csak a bor, a cider is jó kiegészítője a raguknak, sőt gyümölcslevesekhez, desszertekhez is adhatjuk.
Az elkészítéséért kattints a következő oldalra!
Oldalak
