Kutatás bizonyítja: az ételekkel szemben is komoly elvárásaink vannak
Szerencsére egyre fontosabb, hogy mit eszünk, egyre többen és többen várjuk el, hogy a tápanyagok, vitaminok megmaradjanak az ételekben, de ugyanakkor ízletes fogásokat is szeretnénk az asztalra tenni. A receptek, megfelelő alapanyagok és főzési eljárások mellett e célok megvalósításában igen komoly szerepet játszhatnak a konyhai eszközök is. (x)
Ezt várjuk el az ételeinktől
Korunkban az egészséges életmódra épülő táplálkozás és ezzel párhuzamosan a gasztronómiai különlegességek iránti igény egyre fokozottabban van jelen a mindennapokban is. A Hotpoint ezért az új, beépíthető termékcsaládjának piacra dobását megelőzően kiterjedt kutatást végzett, amely a főzés szerepét kutatta a 21. században.
A nemzetközi felmérés keretében 3 000 otthoni szakácsot kérdeztek meg Olaszországban, Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Törökországban és Oroszországban, és azt vizsgálták, hogy melyek a legfőbb elvárások a háztartási berendezésekkel szemben. A 2016 januárjában a People kutatóintézettel közösen lefolytatott felmérésből többek között az derült ki, hogy az emberek jelentős részének rendkívül fontos az ételek tápértékének megőrzése, az egyenletes sütés, a precíz szabályozási lehetőség, a gyorsaság, illetve bizonyos készülékek esetében a zajszint.
Igazi társ a konyhában
A Hotpoint legújabb beépíthető készülékei ezért olyan technológiákat, innovatív megoldásokat vonultatnak fel, amelyek képesek az említett igényeket kielégíteni, ugyanakkor mindenben segítik a felhasználót, nagyfokú rgalmasságot, páratlan funkcionalitást kínálnak. Alacsony energiafogyasztás mellett kiváló teljesítményt is nyújtanak, valamint különleges módon ötvözik a fejlett technikát a stílusossággal.
Az új készülék családban ily módon olyan opciók találhatók, mint a sütők automatikus receptjei, amely funkció használatakor a készülék, a kiválasztott receptnek megfelelően állítja be a hőmérsékletet, a megfelelő fűtőelemeket és a ventilátort, valamint a főzési időt ezzel mindig tökéletes eredményt biztosítva. A főzőlapok séf üzemmódja is előre programozott beállításokkal fokozza a precizitást és teszi egyszerűbbé az adott főzési eljárást. Míg a hűtőszekrények Acitve Oxygen 2.0 technológiája azt biztosítja, hogy az élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek a készülékben.
Igényre szabott termékcsalád
„Büszkék vagyunk az új Hotpoint beépíthető termékcsaládra, amelyben a fogyasztói elvárásokhoz igazodó tervezés ölt testet. Az innováció, a fejlett technológia a készülékek fontos technikai jellemzőiben éppúgy megjelenik, mint az apró elegáns megoldásokban. Mindezt pedig stílusos, elegáns külső teszi teljessé. A termékköröket és a dizájn vonalakat illető széles kínálat pedig a legkülönfélébb fogyasztói igényeket is képes kielégíteni” – nyilatkozta Láncz Domonkos értékesítési- és marketingigazgató.
Az új Hotpoint termékcsalád a konyhai készülékek teljes spektrumát kínálja. A választékban a sütők, főzőlapok, páraelszívók és beépíthető és szabadonálló hűtőszekrények mellett beépíthető mikrohullámú sütő, gőzpároló, kávéfőző, sőt még melegen tartó fiók is található. Az eltérő vásárlói igények kielégítését pedig 4 különböző design vonal teszi lehetővé.