Barackos-szilvás caprese saláta - Olasz recept újraértelmezve
![](https://www.femcafe.hu/sites/default/files/styles/story_hero/public/default_images/image_not_found.jpg?itok=cxG_mT8U)
A hagyományos caprese salátát érdemes néha feldobni egy-két szezonális finomsággal, cikkünkben ezúttal az őszibarackos-szilvás verziót mutatjuk be!
Hozzávalók
- érett őszibarack
- érett szilva
- mozzarella
- bazsalikom
- olívaolaj
- só és frissen őrölt bors
Elkészítés
Mossuk meg a gyümölcsöket, majd vágjuk szeletekre, ahogyan a mozzarellát is. Az egészet tegyük egy tányérra, szórjuk meg bazsalikomlevelekkel, locsoljuk meg egy kis olívaolajjal, végül sózzuk és borsozzuk. A hozzávalók mennyisége tetszőleges, attól függ, mekkora adagot szeretnénk. Fogyaszthatjuk előételként vagy akár könnyed vacsoraként is.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!