Ananászos csirkenyárs - Grillezett finomság

Használjuk ki a nyarat és a jó időt, grillezzünk minél többet a szabadban! A következő ananászos csirkenyárssal nem fogunk mellé!
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell
- 1 konzervananász
- só
A páchoz
- 2 dl olívaolaj
- 1 ek friss bazsalikom aprítva
- 1 ek friss oregánó aprítva
- 1 mk Tabasco szósz
- 1 diónyi gyömbér lereszelve
Elkészítés
A húst mossuk meg, majd kockázzuk fel. Készítsük el a pácot: keverjük össze a hozzávalókat, és öntsük a húsra. Forgassuk össze, majd egy órán keresztül hagyjuk, hogy a hűtőben pácolódjon. Közben az ananászdarabokat csepegtessük le. Ha a hús bepácolódott, felváltva húzzuk fel a nyársra az ananásszal együtt. Tegyük őket grillrácsra, sütés közben pedig kenegessük olívaolajjal. Salátával vagy sültburgonyával fogyaszthatjuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!