Philadelphia kedvence: Philly cheese steak szendvics
Amíg nem jutsz el Philadelphiába, addig vigasztalódhatsz ezzel a szaftos, gazdagon megpakolt szendviccsel.
Philly cheese steak szendvics
Hozzávalók:
- 60 dkg sovány marhahús vékony szeletekre vágva
- 4 mini bagett, vagy 2 nagy (vagy bármilyen puha péksütemény)
- 1 nagy hagyma, szeletelve
- 20 dkg gomba
- 1 kis zöldpaprika, szeletelve
- 1 kis édes piros paprika, szeletelve
- 6 ek olaj
- majonéz
- édes mustár
- ketchup
- sajtszósz
- só, bors
Elkészítés:
Egy nagy serpenyőben, 3 kanál olajon pirítsuk meg a hagymát és a paprikát. Vegyük ki. Pirítsuk meg a szeletelt gombát is. Vegyük ki, és tartsunk mindent melegen. Dobjuk a serpenyőbe a felszeletelt, besózott, megborsozott húst, adjuk hozzá a maradék olajat és jól süssük át. Vegyük ki a húst, és pirítsuk meg a bagetteket is. Bőven pakold meg a bagetteket, tegyél rá a szószokból - és már kész is.
Tipp: Ha van grillsütőd, tehetsz a szendvicsbe sajtot, és össze is sütheted. Mehet bele jalapeno paprika, tabasco szósz vagy worchester szósz is.