Almás-fahéjas cappuccino - Recept
Nincs is annál jobb, amikor egy hosszú munkanap után hazaérünk, és szerelmünk egy illatos és ínycsiklandóan finom cappuccinóval vár minket...
Hozzávalók
- 1 Linizio Lungo Grand Cru kapszula
- 1 almás-fahéjas teafilter
- 2 tk juharszirup
- 100 ml tejhab
- 1 késhegynyi fahéj
Elkészítés
Készítsünk elő egy cappuccino poharat, főzzük le a lungo kávét, majd áztassuk benne a teafiltert 3-4 percig. Ezután adjuk hozzá a juharszirupot, és keverjük el a kávéval. Ha ezzel megvagyunk, akkor készítsük el a tejhabot, majd adagoljuk a kávéra. Díszítésképp szórjuk meg az elkészült cappuccinót fahéjjal.
Ha te is szereted a cappuccinót, akkor nyomj egy lájkot vagy oszd meg a receptet másokkal is!
Ezt is ajánljuk: Ír kávé - Recept