A legegyszerűbb és legfinomabb sajttorta
Ha nem szeretjük az édességet, de mégis nassolnánk, itt van egy fantasztikus sajttorta recept, melynek elkészítése nagyon egyszerű.
Hozzávalók
-
70 dkg krémsajt
- 1-1,5 dl habtejszín
- vanília
- reszelt citromhéj
- 3 db tojás
- 1/2 csomag tejszín ízű pudingpor
- cukor ízlés szerint
Elkészítés
Egy tálban a krémsajtot géppel elkeverjük a tejszínnel, egyesével a tojásokat is belekeverjük, majd a pudingport és a vaníliát is. Egy jénait kivajazunk picit, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben 160 fokon kb. 50 percet sütjük hőlégkeveréssel. Kihűtjük, hűtőbe tesszük, hidegen szeleteljük.
Fotó: simplyfreshcooking.com