Amikor bort fogyasztunk, a poharat minden esetben a száránál vagy a talpánál fogjuk meg, soha nem szabad a kehely részénél. Ez azért is fontos, mert így a testhőmérsékletünkkel nem melegítjük fel a bort és a pohár is tiszta marad. Továbbá nem illik összerúzsozni sem a poharat. Remek praktika lehet, ha észrevétlenül egy kicsit megnyaljuk az oldalát, ott ahol inni fogunk belőle, így nem tapad rá a rúzs.
Amikor bort fogyasztunk, a poharat minden esetben a száránál vagy a talpánál fogjuk meg, soha nem szabad a kehely részénél. Ez azért is fontos, mert így a testhőmérsékletünkkel nem melegítjük fel a bort és a pohár is tiszta marad. Továbbá nem illik összerúzsozni sem a poharat. Remek praktika lehet, ha észrevétlenül egy kicsit megnyaljuk az oldalát, ott ahol inni fogunk belőle, így nem tapad rá a rúzs.