Fontos például, hogy a kapor és az uborka is friss legyen, de az sem mindegy, hogy milyen kenyeret rakunk a készülő savanyúság tetejére: mindenképp félbarna pékárut használjunk, ez ugyanis nagy valószínűséggel valódi élesztőt tartalmazó kovászból készült, ami hozzájárul ahhoz, hogy a koviubi végül roppanós legyen, ha beleharapunk.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Fontos például, hogy a kapor és az uborka is friss legyen, de az sem mindegy, hogy milyen kenyeret rakunk a készülő savanyúság tetejére: mindenképp félbarna pékárut használjunk, ez ugyanis nagy valószínűséggel valódi élesztőt tartalmazó kovászból készült, ami hozzájárul ahhoz, hogy a koviubi végül roppanós legyen, ha beleharapunk.