A tojáshéj nagyon jót tesz a csontoknak, mivel legfontosabb összetevője a kalcium-karbonát, mely közel 95 százalékát alkotja. Forralj fel néhány tojáshéjat, majd szárítsd ki 120 fokos sütőben, és miután kihűltek, őröld őket porrá. Az őrleményből ezután keverhetsz néhány kanálnyit főtt ételekbe, joghurtba, de akár gyümölcslébe is.
1/5
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A tojáshéj nagyon jót tesz a csontoknak, mivel legfontosabb összetevője a kalcium-karbonát, mely közel 95 százalékát alkotja. Forralj fel néhány tojáshéjat, majd szárítsd ki 120 fokos sütőben, és miután kihűltek, őröld őket porrá. Az őrleményből ezután keverhetsz néhány kanálnyit főtt ételekbe, joghurtba, de akár gyümölcslébe is.