A problémát tovább súlyosbítja a víz meleg hőmérséklete, ebben a környezetben ugyanis csak jobbak a feltételek a kórokozók szaporodására. Az ecet hozzáadása sem segít a fertőtlenítésben, az ugyanis pácoláshoz, illetve savanyításához való. Az ecet tehát egyáltalán nem egy élelmiszerek kapcsán használható fertőtlenítő- vagy tisztítószer. A szakértők továbbra is a kézi tisztítást ajánlják, amely bár több időt vesz igénybe, mindenképp megéri a fáradtságot.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
A problémát tovább súlyosbítja a víz meleg hőmérséklete, ebben a környezetben ugyanis csak jobbak a feltételek a kórokozók szaporodására. Az ecet hozzáadása sem segít a fertőtlenítésben, az ugyanis pácoláshoz, illetve savanyításához való. Az ecet tehát egyáltalán nem egy élelmiszerek kapcsán használható fertőtlenítő- vagy tisztítószer. A szakértők továbbra is a kézi tisztítást ajánlják, amely bár több időt vesz igénybe, mindenképp megéri a fáradtságot.