„Emellett fontos, hogy sose verjük fel a tojásokat, mielőtt a serpenyőbe öntenénk őket, mert az szemcséssé teszi a rántottát!” – hívja fel a figyelmet Ramsay. Először is, hat hideg tojást kell beszereznünk, valamint vajat, sót, borsot, metélőhagymát és tejszínt. A serpenyőt közepes lángon hevítsük fel, majd adjuk hozzá a vajat, hogy egyenletesen elolvadjon. Amikor a vaj felolvadt, törjük fel a hat tojást közvetlenül a serpenyőbe.
„Emellett fontos, hogy sose verjük fel a tojásokat, mielőtt a serpenyőbe öntenénk őket, mert az szemcséssé teszi a rántottát!” – hívja fel a figyelmet Ramsay. Először is, hat hideg tojást kell beszereznünk, valamint vajat, sót, borsot, metélőhagymát és tejszínt. A serpenyőt közepes lángon hevítsük fel, majd adjuk hozzá a vajat, hogy egyenletesen elolvadjon. Amikor a vaj felolvadt, törjük fel a hat tojást közvetlenül a serpenyőbe.