Még tovább drágul ez a fontos konyhai alapanyag, de be tudsz belőle spájzolni

Magyarországon is sokan használják ezt a konyhai alapanyagot, viszont fel kell készülni, mert alaposan megdrágul. Jól tárolva azonban sokáig el tud állni, ezért be tudunk belőle spájzolni.
A spórolás miatt lehet érdemes még most beszerezni
Nem jó szájízzel megyünk mostanság be egy boltba vásárolni. Érezhető a drágulás, és alaposan át is gondolja az ember, hogy mit tesz a kosarába.
A magyar konyhában is elengedhetetlen zöldségek is alaposan megdrágultak. A paradicsom 21, a paprika 17 százalékkal került többe januárban, mint egy évvel korábban a KSH adatai szerint. A vöröshagymáért 13 százalékkal többet kértek, ezt pedig tényleg nem lehet elkerülni, hogy vásároljon az ember, mivel szinte mindenbe kell.
Az egyik cikkünkben mi is beszámoltunk róla, hogy mennyire megszaladt a kenyér, illetve a zsemle ára. Ide kattintva le is fog esni az állatok, hogy hamarosan ezért is mennyi fognak kérni.
Ezekből bespájzolni nem lehet, de a lenti alapanyagból igen. A galériánkban megmutatjuk, hogy ennél milyen drágulásra kell számítani.
Az infláció nagyon begyűrözött a boltokba, és a magyarok jóval kevesebbet tudnak már venni ebből az élelmiszerből.
Leadfotó: Flickr – Illusztráció
Oldalak

This is a modal window.