Úgy fog kinézni a serpenyőd, mintha most vetted volna: ezzel a zseniális trükkel pikk-pakk eltünteted az odaégett zsírfoltokat

Létezik egy pofonegyszerű praktika, amivel játszi könnyedséggel távolíthatod el a legmakacsabb szennyeződéseket a régi serpenyőről – és még vegyszerek sem kellenek hozzá.
Újra ragyogni fog
Mindegy, hogy profi szakácsokról, háziasszonyokról vagy lelkes kezdőkről van szó: időről időre mindenkivel előfordulhat, hogy odaéget valamit a konyhában. Ennek pedig sajnos nemcsak az étel látja a kárát, hanem az edény is, amiben főzzük vagy éppen sütjük. Emiatt sokak konyhájában van egy-két olyan serpenyő vagy edény, amit egy ideje már nem használ, mert csúnya égésfoltok vannak rajta – egy zseniális trükknek köszönhetően azonban különösebb erőkifejtés nélkül, pillanatok alatt újjá varázsolhatók ezek a konyhai eszközök. Részletek a galériában!
A csempe tisztítása nem könnyű feladat, azonban léteznek olyan trükkök, melyekkel sokkal egyszerűbben megszabadulhatunk a szennyeződésektől. Cikkünkben eláruljuk a legjobb tippeket!
Leadfotó: 123rf
Forrás: Better Homes & Gardens
Oldalak
