Amennyiben az utóbbi hetekben a fent megtalálható adatokkal rendelkező terméket vásároltál, a fogyasztóvédelmi hatóság javasolja, hogy a szennyezett termékeket ne használd fel és fogyaszd el, annak ellenére se, hogy megfelelő konyhai higiénia és hőkezelés (sütés, főzés) mellett nem jelentenek élelmiszerbiztonsági kockázatot. A szalmonella baktériummal szennyezett termékek ugyanis nem megfelelő elkészítésük esetén ételmérgezést okozhatnak, melynek tünetei közé tartozik a hasmenés, hasi görcsök, láz és hányinger, amelyek súlyos esetekben kiszáradáshoz vagy egyéb komplikációkhoz vezethetnek.
3/3
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Amennyiben az utóbbi hetekben a fent megtalálható adatokkal rendelkező terméket vásároltál, a fogyasztóvédelmi hatóság javasolja, hogy a szennyezett termékeket ne használd fel és fogyaszd el, annak ellenére se, hogy megfelelő konyhai higiénia és hőkezelés (sütés, főzés) mellett nem jelentenek élelmiszerbiztonsági kockázatot. A szalmonella baktériummal szennyezett termékek ugyanis nem megfelelő elkészítésük esetén ételmérgezést okozhatnak, melynek tünetei közé tartozik a hasmenés, hasi görcsök, láz és hányinger, amelyek súlyos esetekben kiszáradáshoz vagy egyéb komplikációkhoz vezethetnek.