Túlságosan zsíros lett a gulyásleves? Ezzel a trükkel azonnal eltávolíthatod a felesleges olajat és zsiradékot az étel tetejéről!

Csak egy dologra lesz szükséged ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen leves tetejéről eltávolítsd a nem kívánatos zsírt.
Semmibe sem kerül
Mindannyiunkkal előfordult már főzés közben, hogy az étel valamilyen okból kifolyólag nem pont úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna: sótlan lett vagy épphogy elsóztuk, túl sok borsot raktunk bele, esetleg kihagytunk belőle egy fontos hozzávalót, de az is megesett már mindenkivel, hogy odaégette az adott fogást. Ezek még a legtapasztaltabb háziasszonyokkal is előfordulhatnak, de szerencsére ma már megannyi konyhai praktikát ismerünk az internetnek, na meg persze nagyanyáinknak hála, melyekkel feljavíthatjuk az elrontott ételt. Ha például egy leves túl zsíros lett, arra is van megoldás - galériánkból megtudhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy eltávolítsd az étel tetejéről a felesleges olajat és zsiradékot!
Nem egy olyan élelmiszert ismerünk, amit a főzésen és sütésen kívül a háztartásban is felhasználhatunk valamilyen módon – nos, sokan nem tudják, de a kukoricakeményítő épp ilyen.
Leadfotó: 123rf