A zöldség különleges ízt ad az ételeidnek, és az egészségedre is pozitív hatást gyakorolhat. A gumós zöldség zöldje rengeteg C-vitamint és foszfort tartalmaz, a szárzeller pedig igencsak gazdag B1- és B2-vitaminban. A zöldségben lévő antioxidánsok egyébként a párolást követően sem vesznek el.
4/5
Fotó: 123rf
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A zöldség különleges ízt ad az ételeidnek, és az egészségedre is pozitív hatást gyakorolhat. A gumós zöldség zöldje rengeteg C-vitamint és foszfort tartalmaz, a szárzeller pedig igencsak gazdag B1- és B2-vitaminban. A zöldségben lévő antioxidánsok egyébként a párolást követően sem vesznek el.