Süssük a tojást addig, amíg a sárgája a kívánt állagot – lágy vagy kemény – el nem éri. Ha kész, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tálaljuk önmagában, pirítóssal vagy akár szendvicsben – a pestós tükörtojás rengeteg variációban finom!
4/4
Fotó: Unsplash
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Süssük a tojást addig, amíg a sárgája a kívánt állagot – lágy vagy kemény – el nem éri. Ha kész, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd tálaljuk önmagában, pirítóssal vagy akár szendvicsben – a pestós tükörtojás rengeteg variációban finom!