Soha többé nem készíted ezentúl másképp a krumplifőzeléket: csak egy dolgot kell megváltoztatnod, és az egész család hálás lesz érte

Gondoltad volna? Egyetlen dolgot kell csak a szokásostól eltérően csinálnod a krumplifőzelék készítése közben, és felejthetetlenül finom lesz a végeredmény.

Szuper konyhai trükk

A krumplifőzelék a magyar konyha egyik elengedhetetlen fogása; bármikor ideális választás lehet egy gyors és tápláló ebédhez vagy vacsorához, hiszen pikk-pakk megfőzhető, az íze pedig felbecsülhetetlen. Mivel változatosan elkészíthető, bármilyen ízlésnek képes megfelelni: sokféle módon fűszerezhető, és megannyi hozzávalóval, például zöldségekkel és húsokkal is kiegészíthető, így kijelentetjük, hogy képtelenség vele mellé lőni. Ez a burgonyából készült finomság a hagyományos módon is mennyei, azonban ha szeretnénk kicsit izgalmasabbá tenni, érdemes kipróbálni egy egyszerű trükköt, amit garantáltan nem fogunk megbánni; részletek a galériában!

Video A Hegyi doktor Magyarországon: Interjú Hans Sigl-el

A bolognai szósz gazdag ízvilága hagyományosan a darált hús, a passzírozott paradicsom és a különböző fűszerek kombinációján alapul, azonban van egy extra hozzávaló, amellyel ha megbolondítjuk, olyan íncsiklandozó eredményt kapunk, mint még soha.

Leadfotó: 123rf

Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Fashion&Beauty
Kaia Gerber olyan elegáns és trendi műszőrme kabátban lépett utcára, hogy egyből kedvünk támadt beszerezni egy hasonlót.
Lifestyle
Eddig nem igazán volt tisztázva, hogy használhatunk-e más, pakolásra alkalmas eszközt a hivatalos bevásárlókosár, vagy kocsi helyett.
Christmas
Ahogy a decemberi fények lassan felgyúlnak a városokban, és a karácsonyi illatok átjárják az utcákat, az utazók szívét egyre inkább a világ legvarázslatosabb ünnepi úti céljai vonzzák. A Travel and...
Lifestyle
Újítást kapnak a Meta platformjai, mivel a cég végre rájött, hogy rengetegen ütköznek problémákba a használat közben.
Sztárok
A kincsvadász Fejes Tamás egy gyerekkori emléket idézett fel a TV2 műsorában.
Egészség
Sokan azért pucolják meg a gyümölcsöt vagy zöldséget, hogy elkerüljék a koszt, a vegyszermaradványokat, vagy mert egyszerűbbnek tűnik így a fogyasztás, ám nem is sejtik, hogy épp a hámozással dobják...