Fontos továbbá, hogy mivel nagymamáink idejében még nem volt sütőpor, az eredeti zserbó recept minden bizonnyal élesztővel készült, így mi se tegyünk másképp, emellett ha igazán autentikus desszertet szeretnénk sütni, akkor mindenképpen házi zsírt használjunk!
4/4
Fotó: Instagram/ barbi_konyhaja
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
0:00
Stream Type LIVE
Remaining Time --:-
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Fontos továbbá, hogy mivel nagymamáink idejében még nem volt sütőpor, az eredeti zserbó recept minden bizonnyal élesztővel készült, így mi se tegyünk másképp, emellett ha igazán autentikus desszertet szeretnénk sütni, akkor mindenképpen házi zsírt használjunk!