Keverjük össze, forraljuk újra fel az egészet, aztán mehet is bele a szardella, végül pár perc után a babérlevél és a kakukkfű. Fedjük le az edényt, és alacsony lángon főzzük az egészet 1-2 órán át, ügyelve arra, hogy néha megkevergetjük. Tálalás előtt egy órával keverjük hozzá a tejet is, aztán lefedve főzzük tovább a mártást. Mielőtt tányérra kerülne a spagettivel együtt, vegyük ki a szószból a kakukkfüvet és a babérleveleket, és már fogyaszthatjuk is!
5/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Keverjük össze, forraljuk újra fel az egészet, aztán mehet is bele a szardella, végül pár perc után a babérlevél és a kakukkfű. Fedjük le az edényt, és alacsony lángon főzzük az egészet 1-2 órán át, ügyelve arra, hogy néha megkevergetjük. Tálalás előtt egy órával keverjük hozzá a tejet is, aztán lefedve főzzük tovább a mártást. Mielőtt tányérra kerülne a spagettivel együtt, vegyük ki a szószból a kakukkfüvet és a babérleveleket, és már fogyaszthatjuk is!