Ayeisha úgy véli, hogy a szardellától extrán különleges és ízletes szószt kapunk: "Nem kell félni attól, hogy a szardellától halízű lesz a mártásunk, hiszen a szardella teljesen fel fog oldódni, és gyakorlatilag eltűnik majd a többi hozzávaló között, mégis kiemeli az ízeket, és ad egy bizonyos umami-mélységet a bolognainak, amitől gazdagabb, krémesebb és dúsabb lesz a szósz" . Lapozz, mutatjuk a pontos receptet!
2/5
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Ayeisha úgy véli, hogy a szardellától extrán különleges és ízletes szószt kapunk: "Nem kell félni attól, hogy a szardellától halízű lesz a mártásunk, hiszen a szardella teljesen fel fog oldódni, és gyakorlatilag eltűnik majd a többi hozzávaló között, mégis kiemeli az ízeket, és ad egy bizonyos umami-mélységet a bolognainak, amitől gazdagabb, krémesebb és dúsabb lesz a szósz" . Lapozz, mutatjuk a pontos receptet!