Elkészítés:
Készítsd el a zöld teát: Forralj fel egy csésze vizet, és áztasd benne a zöld tea filtert 3-5 percig, majd hagyd hűlni.
Egy nagy kancsóba öntsd bele a citrom levét és a reszelt gyömbért.
Add hozzá a lehűlt zöld teát, az uborkaszeleteket és a mentát.
Töltsd fel a kancsót hideg vízzel, majd keverd össze alaposan.
Hagyd a hűtőben állni legalább egy órán át, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az italt egész nap fogyaszthatod, akár étkezések között is.
Fotó: Pinterest
Elkészítés:
Készítsd el a zöld teát: Forralj fel egy csésze vizet, és áztasd benne a zöld tea filtert 3-5 percig, majd hagyd hűlni.
Egy nagy kancsóba öntsd bele a citrom levét és a reszelt gyömbért.
Add hozzá a lehűlt zöld teát, az uborkaszeleteket és a mentát.
Töltsd fel a kancsót hideg vízzel, majd keverd össze alaposan.
Hagyd a hűtőben állni legalább egy órán át, hogy az ízek jól összeérjenek.
Az italt egész nap fogyaszthatod, akár étkezések között is.