A burgonyát a legtöbben 20-30 percen keresztül főzik forró, sós vízben, majd a vizet leöntik róla – pedig ez nagy hiba, ugyanis magában a főzővízben rengeteg keményítő, vas, magnézium, A-, B- és C-vitamin van, melyek ismertek áldásos hatásukról.
1/5
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A burgonyát a legtöbben 20-30 percen keresztül főzik forró, sós vízben, majd a vizet leöntik róla – pedig ez nagy hiba, ugyanis magában a főzővízben rengeteg keményítő, vas, magnézium, A-, B- és C-vitamin van, melyek ismertek áldásos hatásukról.