Ezzel a titkos trükkel ellenállhatatlanul krémes lesz a zabkása: soha ilyen finomat nem ettél még

A natúr zabkása telis-tele van vitaminokkal, mindenféle egészséges finomsággal kombinálva pedig fantasztikus ízélményt tud nyújtani napindítóként – ahhoz azonban, hogy kellően selymes legyen, érdemes bevetni egy extra praktikát.
Hidd el, nem fogod megbánni!
A natúr zabkását sokan kedvelik, elsősorban a magas rosttartalma miatt, ami segít a teltségérzet fenntartásában és az emésztés javításában, de az is sokat hozzátesz a népszerűségéhez, hogy alacsony glikémiás indexű, amely arra utal, hogy milyen gyorsan szívódik fel az adott élelmiszerben lévő szénhidrát a szervezetben. Ízesítése könnyen testre szabható, ráadásul rengeteg finomsággal lehet megbolondítani, hiszen szinte mindennel jól működik – akár gyümölcsökkel, magokkal, mézzel, lekvárral, kakaóporral vagy joghurttal fogyasztva is igazi szuperételnek számít. Pikk-pakk elkészíthető, nem kell vele sokat piszmogni a konyhában, és még nagy rendetlenséget sem hagyunk magunk után, éppen ezért kijelenthetjük, hogy szinte semmi sem szól ellene – persze csak abban az esetben, ha kellően krémes és selymes az állaga. Ehhez érdemes bevetni egy különleges trükköt, ami nem igényel túl nagy fáradozást, viszont a végeredményen hatalmasat segít; részletek a galériában!

Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Leadfotó: Unsplash