Mennyeien ropogós és kívánatos lesz a krumpli ezzel a mesés módszerrel, amit még biztosan nem próbáltál

A magyarok is egyszerűen megőrülnek a burgonyáért. Lehet főtt, rakott, sült, az teljesen mindegy, mert bármennyit meg tudunk belőle enni.

Most olyan elkészítési módot mutatunk, amilyet még biztosan nem láttál

A krumpli (Solanum tuberosum), a burgonyafélék családjába tartozó növény, melyet keményítőben gazdag gumójáért termesztenek világszerte. Az amerikai gyerekek közül sokan azt hiszik a fán terem, de jobb, ha mindenki tudja, hogy a földben kell keresni.

A burgonya még a történelemben is mindenhol megjelenik. Az írek számára az éhség idején létfontosságú táplálék volt, míg a hajósok a skorbut elleni védekezésben használták a C-vitamin-tartalma miatt. A krumpli termesztése és feldolgozása ma is jelentős gazdasági tevékenység, hiszen a világ egyik legfontosabb élelmiszere, mindegy, hogy a Mekiben rendeled meg, vagy otthon csinálsz belőle pürét.

Most azonban egy olyan elkészítési módot mutatunk a galériánkban, amit valószínűleg még senki sem vetett be, pedig elképesztően briliáns!

A burgonya ma már elengedhetetlen része a világ számos konyhájának, és a jövőben is fontos szerepet fog játszani az emberi táplálkozásban. Hiába egyszerű alapanyag, de a szakácsok miatt mindig meg tud újulni.
Kattints a további képekért!

Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az alábbi tippek segíthetnek, hogy hosszabb és dúsabb hajkoronát növessz a nyáron.
Lifestyle
Eddig Magyarországon is kaptunk egy kis hidegfrontot, szóval visszaesett a hőmérséklet, főleg hajnalban. Azonban hamarosan ismét gigászi forróság fog bekebelezni minket, amiben nem lesz köszönet!
Fashion&Beauty
Nemrég debütált Nicole Kidman és Zac Efron új filmje a Netflixen, a Családi affér. De mégis mi a fene az sahtus, amit annyiszor emlegetnek benne?