A só nemcsak a keserűséget tompítja, hanem más ízeket is felerősít. Így a kávéban rejlő finomabb aromák jobban ki tudnak bontakozni. Bár a só maga sós ízű, a kávéban paradox módon édesebb hatást kelthet. Ezáltal kevesebb cukorra lehet szükség.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A só nemcsak a keserűséget tompítja, hanem más ízeket is felerősít. Így a kávéban rejlő finomabb aromák jobban ki tudnak bontakozni. Bár a só maga sós ízű, a kávéban paradox módon édesebb hatást kelthet. Ezáltal kevesebb cukorra lehet szükség.