Amiről szó van az nem más, mint a kollagén por, amely a hő hatására teljesen elveszítheti jótékony hatásai, mivel egy olyan fehérjéről van szó, amely hő hatására denaturálódhat, azaz szerkezete megváltozhat. Egyes kutatások szerint a kollagén denaturációja körülbelül 150°C-on kezdődik, ám a kávét általában 90–96°C-on főzik, a forró ital azonban még így is kárt tehet a kollagén szerkezetében, ami így nem fejti ki majd ki megfelelően a hatását.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Amiről szó van az nem más, mint a kollagén por, amely a hő hatására teljesen elveszítheti jótékony hatásai, mivel egy olyan fehérjéről van szó, amely hő hatására denaturálódhat, azaz szerkezete megváltozhat. Egyes kutatások szerint a kollagén denaturációja körülbelül 150°C-on kezdődik, ám a kávét általában 90–96°C-on főzik, a forró ital azonban még így is kárt tehet a kollagén szerkezetében, ami így nem fejti ki majd ki megfelelően a hatását.