Mindig ilyen hőmérsékleten tárold a paradicsomot, ha nem akarod, hogy pocsék legyen az íze

A szakemberek végre elárulták, érdemes-e hűtőben tárolni a paradicsomot.
Ha hűtőbe helyezzük, megváltozik a paradicsom íze
Lesújtó hírrel szolgáltak a Floridai Egyetem kutatói mindazoknak, akik szerint a paradicsomnak a hűtőben a helye - írja a Blikk a bildderfrau.de cikke nyomán. A tudósok megállapították: a paradicsom íze sajnos jelentős mértékben romlik, ha huzamosabb időn keresztül hűtőszekrényben tárolják. Új, szemléletes kísérletük során friss, egyáltalán nem hűtött, valamint hét napra "hűtőben felejtett" paradicsomokat kóstoltak meg, a végeredmény pedig kijózanító erejűnek bizonyult. Na jó, de továbbra is adódik a kérdés: voltaképpen milyen hőmérsékleten ajánlatos tárolni a paradicsomot, ha azt akarjuk, hogy megőrizze eredeti ízét? Lapozz: galériánkban azonnal megtalálod a választ!

Leadfotó: 123rf
Oldalak
