Tegyük a vajat egy serpenyőbe, és addig olvasszuk, míg aranyszínűvé válik. Ekkor hagyjuk kicsit pirulni, s amint dióbarna színt kapott, húzzuk le a tűzről és hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a lisztet, a sót és a cukrot, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a tojásokat. Miután ezzel megvoltunk, fokozatosan adjuk hozzá a tejet, végül a kihűlt vajat, melynek köszönhetően tökéletes tésztát kapunk.
Elkészítés
Tegyük a vajat egy serpenyőbe, és addig olvasszuk, míg aranyszínűvé válik. Ekkor hagyjuk kicsit pirulni, s amint dióbarna színt kapott, húzzuk le a tűzről és hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a lisztet, a sót és a cukrot, majd fokozatosan adagoljuk hozzá a tojásokat. Miután ezzel megvoltunk, fokozatosan adjuk hozzá a tejet, végül a kihűlt vajat, melynek köszönhetően tökéletes tésztát kapunk.