A hideg hőmérséklet lebontja a krumpliban található keményítőt, amitől a zöldség íze édesebbé válik, ráadásul a színe is barnás, feketés lesz. A krumpli ideális tárolási hőmérséklete 4 és 10 Celsius fok között van. Fontos, hogy a krumplit sötét helyen tároljuk, a napfény ugyanis felgyorsítja a csírázást.
3/5
Fotó: Unsplash
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A hideg hőmérséklet lebontja a krumpliban található keményítőt, amitől a zöldség íze édesebbé válik, ráadásul a színe is barnás, feketés lesz. A krumpli ideális tárolási hőmérséklete 4 és 10 Celsius fok között van. Fontos, hogy a krumplit sötét helyen tároljuk, a napfény ugyanis felgyorsítja a csírázást.