Az ecet savassága segít lebontani a glutént a lisztben, így a nokedli kevésbé lesz gumis és nehéz. Ez azt eredményezi, hogy a tészta könnyedebb, lágyabb lesz, miközben mégis megtartja az ideális állagot. Emellett az ecet megakadályozza, hogy a nokedlid főzés közben összeálljon és csomókba tapadjon, így nem kell azonnal hideg vízbe dobnod, hogy szétválaszd a darabokat.
2/4
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Az ecet savassága segít lebontani a glutént a lisztben, így a nokedli kevésbé lesz gumis és nehéz. Ez azt eredményezi, hogy a tészta könnyedebb, lágyabb lesz, miközben mégis megtartja az ideális állagot. Emellett az ecet megakadályozza, hogy a nokedlid főzés közben összeálljon és csomókba tapadjon, így nem kell azonnal hideg vízbe dobnod, hogy szétválaszd a darabokat.