Elkészítés: tedd a tejszínt és a cukrot egy nagy keverőtálba, majd verd addig, még egy kemény, mégis krémes alapot nem kapsz. Ha ezzel elkészültél, akkor áztasd a babapiskótát a szobahőmérsékletű kávéba, majd egy nagyobb tálat bélelj ki a piskóták felével. Ennek a tetejére jöhet a tejszínes keverék fele – simítsd el, majd tedd rá a második adag piskótát, végül pedig ennek a tetejére kend a maradék tejszínt. Hintsd meg az egészet instant forró csokoládé porral, és tedd legalább három órára a tiramisut a hűtőbe, majd ha az idő lejárt, már tálalhatod is!
Elkészítés: tedd a tejszínt és a cukrot egy nagy keverőtálba, majd verd addig, még egy kemény, mégis krémes alapot nem kapsz. Ha ezzel elkészültél, akkor áztasd a babapiskótát a szobahőmérsékletű kávéba, majd egy nagyobb tálat bélelj ki a piskóták felével. Ennek a tetejére jöhet a tejszínes keverék fele – simítsd el, majd tedd rá a második adag piskótát, végül pedig ennek a tetejére kend a maradék tejszínt. Hintsd meg az egészet instant forró csokoládé porral, és tedd legalább három órára a tiramisut a hűtőbe, majd ha az idő lejárt, már tálalhatod is!