Scott Smith, séf szerint a fokhagymanyomó használat utáni tisztítása több időt és energiát vesz igénybe, mint a fokhagyma préselése. „Sokkal egyszerűbb, ha kis darabokra aprítod a fokhagymát, majd a kés oldalával péppé préseled” – javasolja. – „Egy csipet nagy szemű só hozzáadása pedig segíthet, hogy kevésbé legyen darabos az összepréselt fokhagyma.”
1/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
1. Fokhagymanyomó
Scott Smith, séf szerint a fokhagymanyomó használat utáni tisztítása több időt és energiát vesz igénybe, mint a fokhagyma préselése. „Sokkal egyszerűbb, ha kis darabokra aprítod a fokhagymát, majd a kés oldalával péppé préseled” – javasolja. – „Egy csipet nagy szemű só hozzáadása pedig segíthet, hogy kevésbé legyen darabos az összepréselt fokhagyma.”