A friss csirke baktériumai nagyon veszélyesek az egészségre, a legismertebb ezek közül a szalmonella. Sokan azt gondolják, hogy ha főzés előtt megmossák a húst, az segíthet megoldani, kiküszöbölni ezt a problémát, ez azonban egy tévhit, egyszerűen nem igaz. A csirke megmosásával mindössze annyit érünk el, hogy a rajta lévő baktériumok átterjednek a mosogatóba. Nem kell azonban aggódni, ugyanis főzés közben a rajta lévő összes kórokozó elpusztul.
2/6
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A friss csirke baktériumai nagyon veszélyesek az egészségre, a legismertebb ezek közül a szalmonella. Sokan azt gondolják, hogy ha főzés előtt megmossák a húst, az segíthet megoldani, kiküszöbölni ezt a problémát, ez azonban egy tévhit, egyszerűen nem igaz. A csirke megmosásával mindössze annyit érünk el, hogy a rajta lévő baktériumok átterjednek a mosogatóba. Nem kell azonban aggódni, ugyanis főzés közben a rajta lévő összes kórokozó elpusztul.