A vörös húsok rengeteg telített zsírsavat tartalmaznak. A soványabb húsok, mint a csirke, a pulyka és a hal, minőségi fehérjét biztosítanak, de kevesebb telített zsírt juttatnak a szervezetedbe. Az omega-3 zsírsavakban gazdag halak, mint a lazac és a tonhal, jótékony, szívbarát hatásúak.
3/4
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A vörös húsok rengeteg telített zsírsavat tartalmaznak. A soványabb húsok, mint a csirke, a pulyka és a hal, minőségi fehérjét biztosítanak, de kevesebb telített zsírt juttatnak a szervezetedbe. Az omega-3 zsírsavakban gazdag halak, mint a lazac és a tonhal, jótékony, szívbarát hatásúak.