Ez nem más, mint a cottage cheese: ahogyan a Nosalty is írja, ez egy zsírszegény, friss, túrószerű sajtfajta, amit sokan túrónak is neveznek, és ahhoz hasonlóan használják fel. Annyiban különbözik a túrótól, hogy tejszínt is kevernek hozzá az elkészítés során, így állaga szemcsés, mégis lágy lesz, íze pedig nem különösebben karakteres, de előnye, hogy 15% alatti a zsírtartalma, így a diétázók is bátran fogyaszthatják.
3/4
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Ez nem más, mint a cottage cheese: ahogyan a Nosalty is írja, ez egy zsírszegény, friss, túrószerű sajtfajta, amit sokan túrónak is neveznek, és ahhoz hasonlóan használják fel. Annyiban különbözik a túrótól, hogy tejszínt is kevernek hozzá az elkészítés során, így állaga szemcsés, mégis lágy lesz, íze pedig nem különösebben karakteres, de előnye, hogy 15% alatti a zsírtartalma, így a diétázók is bátran fogyaszthatják.