Ez nem más, mint a cottage cheese: ahogyan a Nosalty is írja, ez egy zsírszegény, friss, túrószerű sajtfajta, amit sokan túrónak is neveznek, és ahhoz hasonlóan használják fel. Annyiban különbözik a túrótól, hogy tejszínt is kevernek hozzá az elkészítés során, így állaga szemcsés, mégis lágy lesz, íze pedig nem különösebben karakteres, de előnye, hogy 15% alatti a zsírtartalma, így a diétázók is bátran fogyaszthatják.
Ez nem más, mint a cottage cheese: ahogyan a Nosalty is írja, ez egy zsírszegény, friss, túrószerű sajtfajta, amit sokan túrónak is neveznek, és ahhoz hasonlóan használják fel. Annyiban különbözik a túrótól, hogy tejszínt is kevernek hozzá az elkészítés során, így állaga szemcsés, mégis lágy lesz, íze pedig nem különösebben karakteres, de előnye, hogy 15% alatti a zsírtartalma, így a diétázók is bátran fogyaszthatják.