Skandináviában népszerű párosítás, hogy a krémes és sós krumplipürét valamilyen bogyós gyümölcsből készült lekvárral tálalják, főleg húsételek mellé. Bár ez nem egy ördögtől való dolog, hiszen idehaza is szívesen fogyasztanak sokan kompótot a sült hús mellé, egyesek azonban el sem tudják bacon vagy hagyma, esetleg sajt nélkül képzelni a krumplipürét, a lekvár pedig így értelemszerűen borzalmasan hangzik számukra. Nos, mi a sajttorta-szójaszósz, valamint a Nutella-pepperoni párosítást sem kóstolnánk meg
5/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Skandináviában népszerű párosítás, hogy a krémes és sós krumplipürét valamilyen bogyós gyümölcsből készült lekvárral tálalják, főleg húsételek mellé. Bár ez nem egy ördögtől való dolog, hiszen idehaza is szívesen fogyasztanak sokan kompótot a sült hús mellé, egyesek azonban el sem tudják bacon vagy hagyma, esetleg sajt nélkül képzelni a krumplipürét, a lekvár pedig így értelemszerűen borzalmasan hangzik számukra. Nos, mi a sajttorta-szójaszósz, valamint a Nutella-pepperoni párosítást sem kóstolnánk meg