Citromlevet is facsarhatsz a maradék avokádóra, hiszen ez szintén csökkenti a barnulást, arra azonban figyelj, hogy ne vidd túlzásba, ugyanis az pépessé teheti a gyümölcsöt. Végül az olajos-trükköt is érdemes megpróbálnod: kenj semleges ízű olajat az avokádó húsára - ez lipidgátat hoz létre, így az oxigén nem tud kölcsönhatásba lépni a gyümölccsel.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Citromlevet is facsarhatsz a maradék avokádóra, hiszen ez szintén csökkenti a barnulást, arra azonban figyelj, hogy ne vidd túlzásba, ugyanis az pépessé teheti a gyümölcsöt. Végül az olajos-trükköt is érdemes megpróbálnod: kenj semleges ízű olajat az avokádó húsára - ez lipidgátat hoz létre, így az oxigén nem tud kölcsönhatásba lépni a gyümölccsel.